Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Új játszó- és fitneszeszközök, műfüves focipálya Palotaváros szívében Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. november 16.
ImageSok gyermek és család veheti birtokba a Palotaváros szívében nemsokára elkészülő játszóparkot a Halász utca Bátky Zsigmond utca közötti területen. Az új játszóeszközök és a fedett fitneszpark sportszerei már a helyükön állna. A múlt héten 20 darab fát ültettek el a területen, és a Városgondnokság szakemberei most kezdik el a műfüves focipálya kialakítását, hangzott el a mai helyszíni bejáráson.
Tovább...
 
Pillantás a balett kulisszái mögé Nyomtatás E-mail
Írta: Láposi Réka   
2018. november 15.
Nyílt napra invitálja a Székesfehérvári Balett Színház a tánc, a színház és a táncszínház iránt érdeklődő nézőket, akik szeretnének betekintést nyerni a város balettszínházának kulisszái mögé: november 17-én, szombaton 10 órától a Táncházban a vállalkozó szelleműek akár együtt is táncolhatnak a társulat tagjaival.
Tovább...
 
Hogyan szabadulhatunk meg a lumbágótól? Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2018. november 15.
A derékba nyilalló görcsös fájdalom komoly megpróbáltatást jelenthet, de bizonyos terápiákkal hosszú távon kezelhetővé válhat, egyes módszerekkel pedig gyorsabban is enyhíthető a kínzó érzés.
Tovább...
 
Stadion nyitány, Nemzetközi Csellófesztivál Nyomtatás E-mail
Írta: Czirbus-Varga Andrea , Csordás Csilla   
2018. november 15.
ImageA klasszikusoktól a jazzen át a filmzenéig sokszínű koncertekkel várja a zeneszerető közönséget Székesfehérvár.
Tovább...
 
Új, komplett fogászati kezelőegység a fogorvosi ügyeleten Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. november 15.
ImageÖnkormányzati támogatásból valósult meg az a közel 6 millió forintos korszerűsítés, amelynek köszönhetően egy új, komplett fogászati egység szolgálja a székesfehérvári fogorvosi ügyeletre érkező betegek gyógyítását.
Tovább...
 
Harcoljon a téli megfázás ellen – a természet erejével Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2018. november 15.
ImageA téli időszak a legtöbb ember életében megfázásokkal, influenzával teli. Ennek megelőzése céljából kiemelt jelentőséggel bír az immunrendszer megfelelő megerősítése.
Tovább...
 
Erzsébet-utalványok átvétele novemberben Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2018. november 15.
ImageSzékesfehérvár jegyzője ezúton is tájékoztatja a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosultakat, hogy Erzsébet-utalványaikat november 27-28-án vehetik át a Polgármesteri Hivatal Hatósági Főosztály Igazgatási Iroda Ügyfélszolgálatán. A hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű jogosultak emelt támogatást kapnak.
Tovább...
 
Évzáró csajos est: ünnep közeleg Nyomtatás E-mail
Írta: Lőrincz Miklós   
2018. november 15.
ImageDecember 12-én az év utolsó Csajos estjét rendezi meg a Barátság mozi: a filmvetítéssel egybekötött beszélgetés témája a karácsonyi készülődés, a meghívott vendég Váradi Eszter Sára, a Vörösmarty Színház színművésze. A 18 órakor kezdődő beszélgetés után a Mamma Mia! Sose hagyjuk abba című zenés amerikai vígjátékot vetíti a város mozija.
Tovább...
 
Fölszállott a páva: A Döntők Döntője az Alba Regiával Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. november 15.
ImageKülönleges évaddal jelentkezik 2018 őszén a Fölszállott a páva népzenei és néptáncos tehetségkutató műsor: A Döntők Döntőjében az eddigi évadok legjobbjai – köztük természetesen az Alba Regia Táncegyüttes – mérik össze tudásukat. Az albások műsorát november 16-án 19.30 órakor láthatjuk a Duna Televízióban: számítanak a nézőkre, hogy ott lehessenek a középdöntőben és a december 21-i döntőben is!
Tovább...
 
A Köfémen folytatódik a városrészi szűrőnapok sora! Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. november 15.
ImageNegyedik alkalommal rendeznek a KÖFÉM Művelődési Házban városrészi szűrőnapot. November 17-én, szombaton 9 órától Egészségnapra várják azokat, akik szeretnének különféle alapvizsgálatokat elvégeztetni gyorsan és ingyenesen. A részletekről az esemény fővédnökei és a ház igazgatója sajtótájékoztatón számoltak be.
Tovább...
 
Készíts díszeket gesztenyéből! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. november 15.
ImageHa ősz, akkor gesztenye. Séta a narancsban, vörösben, sárgában úszó erdőben, ahol a fák ritkuló koronája közé besurran olykor a melengető napsugár, és egyre erősödő szellő borzolja fel a zörgő avart. Ha pedig eső áztatja a földet és a nyirkosság elől a lakásba menekülünk, akkor előkerülhet a frissen szedett gesztenye, néhány segédeszköz és kezdődhet a kézműveskedés!
Tovább...
 
<< Első < Előző 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9857 - 9867 / 20496